Visvijvers

de Visvijvers

Bij Visvijver de Wilgenplas zijn we trots op onze twee prachtige vijvers: de Surprise Vijver en de Karper Vijver. Beide vijvers bieden unieke viservaringen voor zowel beginnende als ervaren vissers.

Beide vijvers zijn uitgerust met comfortabele visplaatsen en voorzieningen om je viservaring zo aangenaam mogelijk te maken. Of je nu de hele dag wilt vissen of gewoon een paar uur in de buitenlucht wilt doorbrengen, bij Visvijver de Wilgenplas vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke viservaring.

 

Karper vijver

De Karper Vijver bij Visvijver De Wilgenplas is een ware traktatie voor iedereen die gepassioneerd is over karpervissen. Deze vijver is zorgvuldig samengesteld om karpers in topconditie te houden. Hoewel het water niet het typische heldere en ondiepe karakter heeft, en er een beperkte plantengroei is, heeft dit zijn eigen voordelen. Het maakt de vangst des te uitdagender en verrassender!

Met een rijke variëteit aan karpers, zoals schubkarpers, spiegelkarpers, graskarpers, giebels en zelfs zeelten tot 5kg, is de diversiteit indrukwekkend. In de Karper Vijver is de kans groot dat je met een glimlach en een mooie vangstfoto naar huis gaat.

Surprise Vijver

Onze Surprise Vijver is een favoriet onder vissers vanwege de diverse vispopulatie. Deze vijver is gevuld met verschillende soorten karpers zoals schubkarper, spiegelkarper, graskarper en marmerkarpers vanaf 5kg. Maar dat is niet alles! Je kunt ook een aantal mooie diamantsteuren en Siberische steuren tegenkomen, en misschien zelfs een indrukwekkende meerval. Elke vistrip in de Surprise Vijver is een avontuur vol verrassingen.