Achter de Hengel

de Visvijvers

ijzersterk samenwerken

Bij de Wilgenplas en Visvijver De Wilgenplas geloven we in de kracht van samenwerken. Ons toegewijde team werkt hand in hand om ervoor te zorgen dat elke bezoeker, of je nu een enthousiaste visser bent of hier komt voor een ontspannen verblijf, een unieke ervaring beleeft.

 

Bij De Wilgenplas streven we ernaar om meer te bieden dan alleen een plek om te vissen of te verblijven. We willen een plek creëren waar mooie herinneringen worden gemaakt. Een plek waar vissers hun grootste vangsten kunnen vieren, gezinnen samen kunnen genieten van de natuur, en waar vrienden samen rond de vijver kunnen zitten en de sterren kunnen bewonderen.

Wie zijn wij

Hallo, ik ben Bart van Putten, de trotse beheerder van Visvijver De Wilgenplas.

Van jongs af aan ben ik al een fanatieke visser. De liefde voor de vissport werd mij met de paplepel ingegoten door mijn opa. Samen brachten we vele uren door aan de waterkant, genietend van de rust, de natuur en de spanning van het vissen.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik aan verschillende viswedstrijden deelgenomen in zowel Nederland als België. Deze ervaringen hebben mij onwijs veel geleerd en hebben mijn passie voor vissen nog meer versterkt.

Als kleine jongen ben ik opgegroeid op de Wilgenplas. Deze prachtige plek heeft een speciale plaats in mijn hart. Het is dan ook een eer om nu, als volwassene, hier met mijn eigen gezin te mogen wonen. Elke dag word ik wakker met het prachtige uitzicht op de vijver en de natuur eromheen. Het is een droom die werkelijkheid is geworden.

Als beheerder van de visvijver De Wilgenplas heb ik de mogelijkheid om mijn passie voor vissen te delen met anderen. Ik sta klaar om u te verwelkomen en u te helpen het meeste uit uw verblijf te halen. Of u nu vragen heeft over vistechnieken, suggesties wilt voor de beste visplekken of informatie wilt over de campingfaciliteiten, ik sta altijd voor u klaar.

Visvijver De Wilgenplas is een prachtige plek voor zowel beginnende als ervaren vissers. We streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een gezinsuitje, een visavontuur met vrienden of gewoon wilt ontspannen in een prachtige natuurlijke omgeving, Visvijver De Wilgenplas is de perfecte bestemming voor u.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen bij Visvijver De Wilgenplas, waar dromen van visavonturen werkelijkheid worden. Tot snel!